Tuesday, 12 February 2013

Hati resah gelisah...

Assalamualaikum semua,

    Subhanallah, bulan Februari ni bulan yang penuh dugaan untuk Kak Wawa. Dengan keadaan berbadan dua bermacam-macam masalah hadir dalam hidup Kak Wawa & kami sekeluarga.

    Antara 18hb-20hb Februari ni, Kak Wawa sekeluarga akan balik kampung untuk menghadiri 1 sesi formal. Moga dipermudahkan segala-galanya...I need your help Mama! Really need your help...tak sanggup berjauhan dengan Adam andai ia betul-betul berlaku kepada kami suami isteri. Please Mama...

    Dugaan bagi Kak Wawa lagi, Kak Wawa hanya dapat bekerja sehingga hujung bulan Februari ni sahaja. Boss company ni terpaksa fired & asked me to resign gara-gara company ni akan berpindah ke company yang lebih besar and company besar tu dah ada staff untuk my position. Really sad bila dengar situasi & masalah ni timbul. Udah lah kite ni berbadan dua, mana lah Kak Wawa nak cari kerja lain lagi. Fikirkan anak-anak, Moga ada rezeki Kak Wawa di mana-mana nanti. In shaa Allah... :(

* Mood kaco sungguh! * :(