Monday, 21 January 2013

Jalan-jalan di hujung minggu

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah, 12 Januari yang lalu suami & Kak Wawa dapat jugak bawa anak kami, Muhammad Adam 

Qausar ke Zoo Negara. Before this kitorang dah bawa Adam ni ke Zoo Negara tapi that time dia tak 

berapa nak kenal binatang lagi. So...sekarang masanya dah tiba lah nak bawa Adam jalan-jalan tengok

binatang. Dekat rumah pun rancangan dia suka tengok & akan tak dok diam...cenel 'Nat Geo Wild'. 

Mengenal binatang...hope Adam ni jadi penyayang lah pada binatang macam Ibu dia jugak. Hihihi! :D

Adam sekarang dah bole sebut GAJAH. Sebutan gajah dia pun lembut sesangat...ala-ala manja gitu. Sooo 

cute! :p Masa tu dapat lah Adam tengok gajah secara live & guess what...memang mulut dia membebel ntah 

pape bila dapat tengok gajah tu. Suka tak ingat! :) 


See! Menyongeh je Adam dapat bergambar dgn Ayah & dibelakang Si Gajah yang macam tau-tau je Kak Wawa nak snap pix! :p


Yang ni sementara menunggu short train yang bawa kami pusing-pusing 1 kawasan Zoo Negara ni. Tengok lah betapa happy nya Adam sampai tepuk tangan.... <3


Pix x ready ni..nak ambik depan pintu Zoo Negara. Muka Kak Wawa pale sangat kan? Semenjak pregnant ni malas nak bermakeup2. :p abaikan mukaku ni ek? Ahaks! :p


Sementara menunggu short train...sempat lagi ambik pix bertiga including BB dalam perut. :p i love your smile la Adam! :*


Xtually pix candid ni tapi menjadi comel plak...so Kak Wawa save it sebab it was a lovely moment for us! :)


Separuh hari weols berjalan-jalan di Zoo Negara...bila habis tawaf tu dah mula terasa 

kepenatan sesangat including Adam. Masuk car trus lena dibuai mimpi! Weols berasa

sonok sangat...TQ En.Suami bawa kami jalan-jalan. XOXO!





Thursday, 17 January 2013

Let it go...

Pn.Salwa...jangan dok fikir-fikir lagi lah. Stop thinking sekejap boleh tak? Just 

let it go...go with the flow...redhakan ajelah! Just be tuff like you always did 

before this ;) I know I can do it! Yes I can! 

Don't be sad...be tuff! Keringkan airmata ku. See what happened when you 

think a lot?!!! U've got worst saiko MIGRAIN. Sekarang sape yang 

susah...Tuan empunya badan jugak yang terseksa. Hu3x...

Sunday, 13 January 2013

Still pending...

Assalamualaikum,

Dah lama Kak Wawa x update blog Kak Wawa ni. Xtually Kak Wawa x ada latest story nak share.

It's about perihal tyroid Kak Wawa. Keputusan still pending. Biasalah kerajaan ni. Everything slow. Kalau pegi private tu...dan2 tu dah dapat keputusan nya kan? Xpelah...bersabar je lah!. :)

Lagi pun esok Kak Wawa nye checkup day. So hopefully, keputusan tentang tyroid tu dapat lah. Jangan la dok pending2 lagi. Hu3x...

Anything story...Kak Wawa akan update back k? Chow... ;)