Friday, 22 June 2012

Moral of the story...jeng jeng jeng....

" Selagi kita mampu untuk buat segala-galanya sendiri, baik kita buat. Jangan 


menaruh harapan pada orang lain kerana kalau kita depend atas orang bila 


sesuatu berlaku, kita akan frustrated...kecewa....sakit hati...menangis...segala-


gala yang negatif akan keluar " 


LEARN THAT LESSON YA....

Wednesday, 20 June 2012

Celebrate birthday my very best friend

Assalamualaikum,


Sorry for the late update...


Just wanna share with you guys. Last 14th of June 2012 me and my best friends celebrate birthday my best buddy, Nadhia Dalila. :) Tak sangka masa berjalan dengan begitu pantas sekali. Terasa baru semalam baru tamat zaman persekolahan padahal sudah 14 tahun kami tinggalkan zaman tu.


Kitorang buat makan-makan dekat Sri Ayuttya, Damansara. Makanan situ boleh tahan sedap jugak cuma semua masakan dia terlampau pedas. Perggghhhh....meleleh jugak lar! hahahaaha... :))


Hope our relationship bersatu sampai bila-bila...i love you guys!!! <3




Masa untuk meniup lilin...hahaha...my son pun menyibuk sekali. Seperti birthday my son kan dalam pix ni? :p


Hope our relationship bersatu selamanya....love u guys!

Sunday, 3 June 2012

At sister in law's wedding

Assalamualaikum semua,


Last Saturday, kenduri kahwin adik ipar kita. Sorry lah tak dapat nak update picture adik ipar tapi sempat snap picture keluarga bahagia kita je. Hik3x.... :D


Today also, Muhammad Adam Qausar genap 8 bulan. Dah besar anak ibu...love you sayang!


Keluarga bahagia kite... <3


Anak ibu....XOXO