Saturday, 14 April 2012

My Lovely Cousin

Wanna share...


Actually Salwa dah lama tak meet my lil cousin ni. Almost 1 year 5 month since my birthday 13th November 2010.


Last-last kami berjumpa juga di The Curve on 14th April 2012. Excited kejap lah my lil cousin ni selepas dapat jumpa dengan Salwa. Salwa tengok dia pun dah berisi. Hihihi! :D Rasa baru semalam dia masih bersekolah tapi rupa-rupanya she has grown up become beautiful girl.


Ini lah dia my lil cousin, Umi Aisya Zainuddin <3

Saturday, 7 April 2012

Kenduri kahwin my best friend's sister

Salam semua,


Aktiviti today, saya & my best friend, Nadhia Dalila attend wedding our best friend's sister. Kenduri kahwin tu diadakan di Dewan Flat Seri Perak, Sentul.


Bila tengok adik-adik my best friend tak sangka dah besar panjang diorang semua. Terasa baru semalam je tengok diorang masih kecil. Cepat betul masa berjalan. Rasa seronok tengok diorang semua membesar and I am happy tengok my best friend atas perkahwinan adik kesayangan dia.


Pengantin perempuan tu lah adik kesayangan my best friend, Siti Natasha (kanan sekali), my another one best friend, Nadhia Dalila


Anak saudara kesayangan my best friend, Tasha...


Semoga persahabatan kita kekal sehingga ke akhir hayat... <3 uols







Wednesday, 4 April 2012

Genaplah 6 bulan M.Que Adam

Assalamualaikum,


Syukur Alhamdulillah. Semalam, 4 April 2012 anakku, M.Que Adam genap 6 bulan usianya. Lagi 6 bulan he will be 1 year old. Cepat betul masa berjalan. Pejam celik pejam celik dah besar anak lelaki ku sorang tu. Terasa baru semalam kite melahirkan dia tetapi rupanya dah 6 bulan berlalu. Thank to Allah....


Selepas ni, kite dan suami tak sabar nak tengok M.Que Adam pandai bercakap...pandai berjalan...pasti chomel sajo anakku itu. Hihihi! :D