Wednesday, 28 March 2012

Almost 6 months old already...

Assalamualaikum,


Dah lama saya tak update blog dengan cerita-cerita terbaru dari saya ya? Masa tak mengizinkan betul saya nak bukak blog ni.


Today saya nak kongsi picture-picture anak kesayangan saya, Muhammad Adam Qausar atau lebih dikenali dengan nama " M.Que Adam" :)


Sekarang Adam dah 5 bulan usianya dan tak lama lagi nak masuk 6 bulan dah. kejap je dia membesar. Bijak pulak tu.




Adam pantang tengok camera atau handphone, memang senyum melebar lah dia. :p

Masa ni Adam nak ambil handphone yang saya tengah pegang

With his daddy <3

Amacam...serupa tak kami? =)